Header burger öppet
Sök logotyp

Ansvarsfriskrivning för affiliate

Hallå där, sömntuta!

Vi vill se till att vi är transparenta med dig, våra fantastiska läsare, om hur vi arbetar här på The Sleep Advisors. Så här är scoopet om våra affiliate-relationer och innehållet du ser på vår webbplats.

Först och främst vill vi att du ska veta att vi är dedikerade till att ge dig användbar och pålitlig information om allt som är sömnrelaterat. Vi bryr oss genuint om din sömnhälsa och vill hjälpa dig att fatta välgrundade beslut när det gäller sömnprodukter och tjänster.

För att stödja vårt uppdrag att tillhandahålla värdefullt innehåll deltar vi ibland i affiliateprogram. Det innebär att när du klickar på vissa länkar på vår webbplats och gör ett köp, kan vi få en liten provision från återförsäljaren eller varumärket. Men oroa dig inte - det påverkar inte alls det pris du betalar!

Låt oss nu prata om de bilder och videor som du ser på vår webbplats. Vi strävar efter att skapa originellt och engagerande innehåll, vilket inkluderar att använda våra egna bilder och videor när det är möjligt. Men vi arbetar också med några fantastiska varumärken inom sömnindustrin, och ibland kan vi använda deras bilder för att förbättra våra artiklar. Observera att vi inte äger dessa varumärken eller deras bilder - vi är bara stora fans!

Vi är mycket noga med att välja ut de produkter och varumärken vi presenterar, men det är viktigt att komma ihåg att våra åsikter och rekommendationer är helt och hållet våra egna. Vi kompromissar aldrig med vår integritet för en provision, och vi strävar alltid efter att tillhandahålla ärlig och opartisk information.

I slutändan är vårt huvudmål att hjälpa dig att hitta de bästa sömnlösningarna som passar dina behov. Vi är här för att vägleda dig, inte för att pracka på dig ett visst varumärke eller en viss produkt. Vi uppmuntrar dig att göra din egen undersökning och överväga dina personliga preferenser innan du fattar några köpbeslut.

Tack för att du är en del av vår sömnälskande gemenskap och för att du litar på att vi förser dig med värdefullt innehåll. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är alltid här för att hjälpa till!

Genom att använda The Sleep Advisors och klicka på affiliate-länkar bekräftar och godkänner du villkoren i denna affiliate disclaimer. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att Kontakta oss.

Sov gott,
Sleep Advisors-teamet

Amazon och Amazon-logotypen är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc.

Missa inte det här!
Få de senaste recensionerna, specialerbjudanden, nya utgåvor och mycket mer...
[instagram-flöde flöde=1]
Stäng-knappen

Missa inte det här!

Få de senaste recensionerna, specialerbjudanden, nya utgåvor och mycket mer...

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi skickar ut e-post till dig.
Se våra Integritetspolicy.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

sv_SESvenska