Header burger öppet
Sök logotyp
Radivoje-bild
Connie bild
Bild på mil
Andjela bild
Kat bild
Tom Edwards bild
Karriär hos THE SLEEP Advisors

Bli en del av något stort

Utforska flexibla möjligheter på distans och bli en del av vårt uppdrag att göra livet enklare, trevligare och mer produktivt.
Vilka vi är

Om Sleep Advisors

Sleep Advisors är en online-resurs för allt som är sömnrelaterat. Vårt uppdrag är att hjälpa människor att få bättre sömn genom att förse dem med korrekt och användbar information, recensioner av sömnprodukter och andra resurser.

Vi är stolta över att lära oss av experter inom detta område och föra deras information till vår publik i ett lätt att smälta format. Vi älskar också att sova gott på några av de bästa produkterna på marknaden och dela med oss av våra betyg och åsikter om dessa produkter för att hjälpa andra att sova lika bra som vi gör.

Så om du har en passion för att gå in på detaljerna i sömninformation, produkter och målgruppshantering kan vi ha en plats i teamet för dig!

Kolla in möjligheterna nedan och vi vill gärna höra från dig

"Att arbeta med The Sleep Advisors Team har varit en fröjd! Deras tydliga kommunikation och passion för att förbättra sömnvanor har gjort det möjligt för oss att skapa en fantastisk webbplats som verkligen återspeglar deras varumärke. Jag är stolt över att vara en del av det här teamet och ser fram emot vad som komma skall."
ram-46528-2
Grafisk formgivare
Sophia
Deras passion för att förbättra sömnvanorna är smittsam och den stödjande arbetskulturen är trevlig. Som marknadsföringsspecialist är jag tacksam över att få bidra till teamets uppdrag och förväntansfull inför våra framtida prestationer."
ram-46528
Marknadsföringsspecialist
James
Karriärmöjligheter

Aktuella lediga tjänster

Vi är alltid på jakt efter begåvade och passionerade personer som vill bli en del av vårt team. Kolla in våra aktuella lediga jobb nedan:
Kultur

Fördelar med att arbeta med Sleep Advisors

göra skillnad
Du får göra skillnad i människors liv
Som medlem i The Sleep Advisors team kommer du att hjälpa människor att få den vilsamma sömn de behöver för att leva ett lyckligt och hälsosamt liv. Att veta att du bidrar till människors välbefinnande på ett så grundläggande sätt kan vara otroligt givande.
Team
Du kommer att arbeta med ett passionerat och stödjande team
Sleep Advisors team består av personer som verkligen är hängivna sitt arbete och som bryr sig om att hjälpa andra. Du kommer att vara en del av en stödjande gemenskap där samarbete, öppen kommunikation och en delad känsla av syfte är normen.
dynamisk-industri
Du kommer att vara en del av en innovativ och dynamisk bransch
Sömnvetenskapen och sömntekniken utvecklas ständigt, och The Sleep Advisors team ligger i framkant av dessa förändringar. Du får möjlighet att arbeta med avancerade verktyg och tekniker, hålla dig uppdaterad om den senaste forskningen och de senaste trenderna och vara en del av en bransch som formar framtiden för hälsa och välbefinnande.

Vanliga frågor och svar

Vilka typer av befattningar anställer Sleep Advisors vanligtvis?

Företaget rekryterar bland annat sömnteknologer, sömnforskare, sömnläkare, sömnpsykologer, sömnsjuksköterskor, kundtjänstmedarbetare, säljare, marknadsföringsspecialister, innehållsskribenter, sociala mediechefer och webbutvecklare. Kraven på utbildning och erfarenhet beror på befattningarna och ansvarsområdena.

Vilka är kvalifikationerna för dessa roller?

Allmänna kvalifikationer som krävs för rollerna:

 • Sömnteknologer: genomgång av ett ackrediterat sömnteknologiprogram och certifiering som registrerad polysomnografisk teknolog (RPSGT)
 • Sömnforskare: Doktorsexamen eller motsvarande inom sömnvetenskap, neurovetenskap, psykologi eller ett närliggande område
 • Sömnläkare: läkarexamen, ST-utbildning i sömnmedicin och certifiering i sömnmedicin
 • Sömnpsykologer: PhD eller PsyD i klinisk psykologi, med specialutbildning i sömnstörningar
 • Sömnsjuksköterskor: legitimerad sjuksköterska (RN) och erfarenhet av intensivvård eller sömnmedicin
 • Kundtjänstmedarbetare: god kommunikations- och problemlösningsförmåga, med gymnasieexamen eller motsvarande
 • Säljmedarbetare: god kommunikations- och säljförmåga, med gymnasieexamen eller motsvarande
 • Marknadsföringsspecialister: kandidatexamen i marknadsföring, kommunikation eller ett närliggande område, med erfarenhet av digital marknadsföring, varumärkesarbete och innehållsskapande
 • Innehållsskribenter: kandidatexamen i engelska, journalistik, kommunikation eller ett närliggande område, med erfarenhet av att skriva och redigera för webb och sociala medier
 • Sociala mediechefer: kandidatexamen i marknadsföring, kommunikation eller ett närliggande område, med erfarenhet av hantering av sociala medier och skapande av innehåll
 • Webbutvecklare: kandidatexamen i datavetenskap eller ett närliggande område, med erfarenhet av webbutveckling, programmeringsspråk och databashantering.
Hur kan jag anmäla mitt intresse för att arbeta med Sleep Advisors?

Du kan följa oss på LinkedIn, skicka ett mejl till oss på careers@sleepadvisors.comeller titta in på denna sida med jämna mellanrum för uppdateringar om lediga tjänster.

Erbjuder du möjlighet till distansarbete?

Ja, vi erbjuder flexibla arbetsformer, inklusive möjlighet till distansarbete.

Missa inte det här!
Få de senaste recensionerna, specialerbjudanden, nya utgåvor och mycket mer...
[instagram-flöde flöde=1]
Stäng-knappen

Missa inte det här!

Få de senaste recensionerna, specialerbjudanden, nya utgåvor och mycket mer...

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi skickar ut e-post till dig.
Se våra Integritetspolicy.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

sv_SESvenska