Header burger öppet
Sök logotyp

Hoppa till

Visas för närvarande:

Senast uppdaterad den 15 januari 2024 av Mil

TSA Presentatörer

TSA Presentatörer utvald bild
På The Sleep Advisors tror vi på förtroende och öppenhet, vilket är anledningen till att vi stolt hyllar teamet som gör allt detta möjligt!

Om du någonsin har undrat hur en sömnexpert ser ut, så ska vi nu göra dig av med den frågan! Vårt team kommer från olika bakgrunder, men de har alla en sak gemensamt - en önskan om att få sova ordentligt. Och som du kan föreställa dig gjorde det dem till perfekta tillskott till The Sleep Advisors!

 

Så om du någonsin har tittat på en av våra YouTube-videor, här är rollbesättningen som gör allt möjligt. Och om du inte har gjort det, vad väntar du på? Klicka på knappen nedan för att se alla våra videor och lära dig allt du behöver veta om sömn- och sängprodukter. Och precis nedanför ser du en kort beskrivning av varje medlem så att du kan se vad de handlar om och hur de hamnade som sömnexpert på The Sleep Advisors. Slutligen, om du vill lära dig mer om deras professionella bakgrunder, är du välkommen att kolla in deras LinkedIn-sidor.

Gary

En profilbild för Gary, TSA presentatör

Det fina med bäddmadrasser är att de kan förvandla en gammal, medelmåttig madrass till en sovande himmel. Och som sömnexpert och videogranskare för The Sleep Advisors har Gary tillbringat otaliga timmar med att lära sig hur man får detta mirakel att hända.

 

Genom noggrann forskning, personliga tester och lite armbågsfett har Gary gått igenom alla toppmadrasser och noterat vad som skiljer de värsta från de bästa. Och nu är han här för att visa upp vad han har lärt sig genom att bryta ner all teknisk jargong och sömnvetenskap på ett sätt som alla kan förstå.

 

Så om du letar efter en bäddmadrass är Gary din one-stop-shop för att lära dig allt du behöver veta. Han är ärlig, han är kunnig och han brinner för att hjälpa alla att få en god natts sömn. Om du vill fråga Gary något, tveka inte att mejla honom på: gary@thesleepadvisors.co.uk.

 

Charlotte

En profilbild för Charlotte, vår sömnrådgivare

Med tusentals sömnprodukter på marknaden är det ovärderligt att ha ett proffs som går in i ringen och skiljer de falska produkterna från högkvalitativa produkter. För The Sleep Advisors är det Charlotte som är det proffset.

 

Med över 2 års erfarenhet har Charlotte djupgående kunskaper inom området och kan snabbt avgöra vilka sömnprodukter som faktiskt är värda pengarna. Hon tar dock sitt jobb på allvar och tillbringar otaliga timmar med att undersöka studier och nya genombrott inom området för att inte falla offer för marknadsföringstrick och falsk reklam.

 

Så om du vill se en no-nonsense-strategi för sömnprodukter, förklarad på ett sätt där även de mest invecklade fakta bryts ner till lättförståelig information, håll dig till Charlotte och du kommer att sova som en stock. Dela med dig av dina personliga åsikter via Charlottes e-post: charlotte@thesleepadvisors.co.uk.

Rob

En profilbild för Rob, vår sömnrådgivare

Att välja rätt madrass är viktigt eftersom det är en värdefull produkt som är hörnstenen i en god sömnkvalitet. Det är därför professionella madrassgranskare som Rob är oumbärliga. Med över två års erfarenhet har Rob testat ett brett utbud av madrasser från otaliga olika märken och i alla prisklasser.

 

Det är därför han på The Sleep Advisors är den viktigaste auktoritativa personen när det gäller att granska och poängsätta alla madrasser vi täcker. Robs intresse sträcker sig dock till hälsosam sömn som helhet, och därför håller han sig också uppdaterad med de senaste trenderna och studierna inom sömnvetenskap.

 

Så om du vill ha en objektiv översikt över madrasser eller till och med informativa uppdelningar av sömnstörningar eller olika sömnhygienmetoder är Rob mannen du vill lyssna på. Om du har en fråga till Rob kan du mejla honom på: rob@thesleepadvisors.co.uk.

Paige

En profilbild för Paige, vår sömnrådgivare

En högkvalitativ kudde, som ofta förbises, skyddar inte bara nacken från onödig och potentiellt farlig belastning utan gör det också möjligt för dig att få en god natts sömn. Av denna anledning har Paige gjort videorecensioner på The Sleep Advisors i över två år och lärt sig och undersökt vilka kuddar som håller måttet och varför.

 

Paige har lång erfarenhet av andra sömnrelaterade webbplatser och är fast besluten att skapa informativa och lättförståeliga recensioner som publiken kan använda som vägledning när de söker efter de bästa sömnprodukterna.

 

Paige är en auktoritet inom området och kan objektivt bedöma vilka produkter som är bäst på marknaden, från olika kuddfyllningar till den senaste utvecklingen inom sömnvetenskap. Om du letar efter en professionell synvinkel när du letar efter en ny kudde, kommer Paige säkert att hjälpa dig. Nå ut till Paige via hennes e-post: paige@thesleepadvisors.co.uk.

Bo

En profilbild för Bo, vår sömnrådgivare

I takt med att tekniken går framåt gör även sömnforskningen det. Bo är vetenskapsnörden på The Sleep Advisors som ständigt forskar och håller sig uppdaterad med all ny utveckling inom sömnteknik. Och för att se till att alla får den kvalitetssömn de behöver bryter hon ner det hela på ett sätt som är både lätt att förstå och fascinerande.

 

Från kuddar med nanokuber till madrasser med smarta nät - Bo håller alltid utkik efter nya innovationer inom sängbranschen. Så om du vill vara den första som får veta när ny sömnteknik kommer ut på marknaden, bör Bo vara din främsta pålitliga nyhetskälla. Du är välkommen att skicka e-post till Bo på bo@thesleepadvisors.co.uk.

Missa inte det här!
Få de senaste recensionerna, specialerbjudanden, nya utgåvor och mycket mer...
[instagram-flöde flöde=1]
Stäng-knappen

Missa inte det här!

Få de senaste recensionerna, specialerbjudanden, nya utgåvor och mycket mer...

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi skickar ut e-post till dig.
Se våra Integritetspolicy.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

sv_SESvenska